Odloženo suđenje Miroslavu Aleksiću – advokat kaže zbog zdravstvenih tegoba

Vesti 12. sep 202211:13 > 13:032 komentara

Suđenje profesoru glume Miroslavu Aleksiću, koji je optužen za seksualno zlostavljenje četiri polaznice svoje škole, odloženo je zbog zdravstvenih tegoba optuženog, rekao je njegov advokat Zoran Jakovljević i dodao da je nastavak zakazan za 19. oktobar i 29. novembar.

„Spremali smo se ovih dana intenzivno da završimo izlaganje odbrane Miroslava Aleksića i bio sam u ubeđenju da ćemo to završiti danas“, kazao je Jakovljević novinarima ispred Palate pravde, gde su aktivisti Žena u crnom istakli transparentan sa natpisom „Verujemo Mileni Radulović“.

N1

Jakovljević je objasnio da je jutros dobio poruku da je Aleksić sinoć imao potrebu za medicinskom pomoći zbog srčanih problema.

Aleksić je, prema tvrdnjama advokata, hteo da dođe na suđenje, ali su mu lekari sugerisali da to nikako ne bi bilo dobro.

„Nadam se da ćemo biti u situaciji da završimo iznošenje odbrane i da će moj klijent biti u boljem zdravstvenom stanju“, rekao je Jakovljević.

Zoran Jakovljević
N1

Prethodno ročište, na kojem je Aleksić počeo da iznosi svoju odbranu, prekinuto je zbog dojave o postavljenoj bombi u Palati pravde.

Komentari

Vaš komentar