Odbijena tužba Milana Radoičića protiv Rade Trajković

Vesti 17. avg 202113:37 5 komentara
N1 (arhiva)

Tužba Milana Radoičića protiv Rade Trajković je odbijena.

Vladimir Gajić, advokat predsednice Evropskog pokreta Srba sa KiM Rade Trajković, na Tviteru je objavio ovu vest, objavivši samu presudu.

Prema presudi, tužba za povredu ugleda i časti je odbijena kao neosnovana, te Rada Trajković ne samo da neće isplatiti traženi iznos od pet miliona dinara koji je Radočić tražio i to uz zateznu kamatu, već je Milan Radoičic sada u obavezi da joj u roku od 15 od prijema presude isplati 325.300 dinara na ime sudskih troškova.

„Zadovoljenje pravde biće onog trenutka kada on bude izveden pred sudom da dokazuje svoju nevinost povodom ubistva Olivera Ivanovića“, kazala je za KoSSev u prvoj reakciji Rada Trajković.

„Ovo za mene nije nikakva satisfakcija, ali hoću da verujem da je to uvod ili početak pred onim što svi očekujemo, jer je najvažnije da on dokazuje svoju nevinost pred sudom u Prištini“, naglasila je Trajković.

Podsetimo, Milan Radoičić, potpredsednik Srpske liste podneo je tužbu u avgustu 2019. Višem sudu u Beogradu protiv predsednice Evropskog pokreta Srba sa KiM, Rade Trajković zbog povrede ugleda i časti.

Radoičić je tada tužio Radu Trajković i zatražio odštetu od pet miliona dinara, jer je u javnosti govorila da sumnja da je umešan u Ivanovićevo ubistvo i da je vođa mafije na Severu Kosova.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare