Obradović: Opozicija iz kabineta i sa Tvitera da izađe među narod

Vesti 08. maj 202115:02 14 komentara
N1 (arhiva)

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je opoziciju da "iz beogradskih kabineta i sa Tvitera izađe na teren, direktno među narod", navodeći da je dosta "beogradizacije Srbije".

Povezane vesti:

„Vlast nam je zatvorila velike medije, ali nam ne može zabraniti direktan susret sa građanima. Nema ništa od čekanja milosti vlasti ili Brisela, već za svoju slobodu, pravdu i demokratiju se moramo izboriti sami“, rekao je Obradović tokom „Porodične šetnje“ u Leskovcu, a prenele su Dveri.

On je naveo da ostaje tri dana sa građanima Jablaničkog okruga, želeći da sa njima razgovara o tome kako se izboriti „za promenu vlasti na svim nivoima i kompletnog korumpiranog sistema koji ovde vlada više od 30 godina“.

„Mi smo protiv ove vlasti, ali smo protiv i povratka na vreme bivšeg režima. Srbiji treba smena političkih generacija i da na čelo države i grada Leskovca dođu ljudi koji do sada nisu bili na vlasti“, istakao je Obradović.

Pozvao je građane Leskovca i Jablaničkog okruga da se jave Dverima ukoliko žele da razgovaraju sa njenim predstavnicima, a oni su, naveo je, „raspoloženi da idu od porodice do porodice, kako glasi i slogan nove kampanje“.

Današnja Porodična šetnja u Leskovcu je početak nove predizborne kampanje Dveri pod sloganom ‘Od porodice do porodice’, a sledeća je u ponedeljak 10. maja u 12.00 časova u centru Lebana.

Kako je najavio pokret Dveri, to je uvertira za veliku porodičnu šetnju u subotu, 15. maja, na Svetski dan porodice, u 15.00 časova ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare