Obradović o „SNS-metrou“: Ko su Vesić i Vučić da idu protiv stava Građevinskog

Vesti 05. nov 202114:18 > 15:2443 komentara
Podeli:

Pokret Dveri započeo je kampanju za beogradske izbore. Ispred Skupštine grada Beograda održana je konferencija za novinare na kojoj je lider tog pokreta Boško Obradović govorio o ceni izgradnje beogradskog metroa.

Povezano:

„Ovaj SNS metro nije ono što je Beograđanima potrebno. Dovoljno je da vam navedem najstručniju instituciju za ovu temu, a to je Građevinski fakultet Univerziteta u Beograda, koji je stao protiv ovog projekta SNS metroa. Ko je Goran Vesić i ko je njegov šef Aleksandar Vučić da idu protiv mišljenja Građevinskog fakulteta“, pita.

Obradović je postao i pitanje kako se dogodilo da od dolaska SNS na vlast cena BG metroa skoči sa dve na četiri milijarde, a sada naprasno i sa četiri na više od šest milijardi evra. „Gde je nestala ta razlika u ceni, u čije privatne ili stranačke će se preliti ove narodne pare koje SNS planira da ugradi u Beogradski metro“, upitao je lider Dveri.

Nosili su transparente „Vesiću metro plaćaju svi gradjani Srbije“, „Stop uništavanju Srbije zbog Vesićevog metroa“, „Kome ide razlika, Vesiću, Vučiću, Malom, Zorani“, „hapsite ; Sinišu Malog“, „Vesićev metro – livada“, „Uhapsite Zoranu“…

Srpski pokret Dveri apsolutno podržava izgradnju puteva, bolnica, nove železnice i metro, ali postavljamo pitanje zašto su ti infrastrukturni radovi uvek nekoliko puta preplaćeni i kome ide razlika u ceni, upitao je Obradović.

U saopštenju koje su kasnije poslale Dveri navodi se da je Obradović konstatovao da je „SNS metro“ samo jedan od problema koji donosi beogradizacija Srbije.

Dalja beogradizacija Srbije nije dobra ni za Beograd, ni za Srbiju. Štetu trpe i svi oni delovi Srbije van Beograda koji se prazne, ali i Beograđani zbog nerealnog širenja Beograda u kome više ne može da se živi normalno. A naš slogan glasi: Za Beograd po meri čoveka i porodice, zaključio je Obradović.

Komentari

Vaš komentar