Donirano dva miliona dinara za kupovinu kombija za prevoz dece obolele od raka

Vesti 14. mar. 202217:072 komentara
Podeli:
Izvor: dm drogerie markt

Hrabrim mališanima obolelim od raka i njihovim roditeljima odlazak na terapije do bolnice i nazad do njihovih domova odsad će biti mnogo lakši i sigurniji zahvaljujući donaciji od dva miliona dinara udruženju NURDOR za kupovinu kombi vozila „fijat doblo“ za potrebe prevoza dece.

„Svesni smo, i kao pojedinci i kao kompanija, koliko je mališanima obolelim od raka, kao i njihovim najbližima, potreban svaki vid pomoći. Ovi mali superheroji, koji su prerano morali da odrastu, suočeni sa ozbiljnom bolešću, zaslužuju da im pružimo podršku kroz svaku reč i delo. Ova donacija je naš način da im pokažemo da smo tu za njih i njihove najbliže, da kroz teške trenutke ne prolaze sami“, poručila je Jelisaveta Obradović, menadžerka ljudskih resursa u kompaniji dm.

Izvor : dm drogerie markt

Udruženje NURDOR okuplja roditelje i prijatelje dece lečene od kancera, s ciljem da se poboljša kvalitet lečenja i život obolelih mališana i njihovih porodica. Od 2003. godine to udruženje svakodnevno brine o deci i roditeljima na području cele Srbije.

„NURDOR već godinama pokušava da u Beogradu trajno reši pitanje prevoza dece obolele od raka. Vozila koja smo do sada koristili bila su stara, često su se kvarila, kontinuirano su stvarala troškove i nisu bila trajno rešenje. Zaista smo presrećni i zahvalni na donaciji za kupovinu novog vozila, jer ovo za nas pre svega znači sigurnost i bezbednost dece, a onda i veću udobnost i umanjenje troškova“, istakla je Joland Korora, predsednica NURDOR-a.

Komentari

Vaš komentar