Novi portal za svaku ženu – zadovoljna.rs

Vesti 21. maj. 202115:54
Podeli:
Izvor: Promo

Sa radom je počeo novi ženski portal zadovoljna.rs, gde svaka žena može saznati sve što je zanima i što treba da zna. Pratite najnovije trendove u modi, lepoti, fitnesu, ishrani, uređenju doma i psihologiji, ali i pročitajte inspirativne intervjue i priče poznatih i običnih žena.

„Pokušaćemo kroz teme, između ostalog, da ženama pošaljemo poruku da ne treba da se popravljaju, da imaju pravo na svoje životne izbore i stavove. Osim mode, fitnesa, nege, enterijera, psihologije, bebe i porodice imaćemo i rubrike stav i njena priča u okviru kojih ćemo pisati baš o tome. Pratićemo uličnu modu, davati savete o nezi, ali samo iz proverenih izvora, imaćemo predloge super vežbi, ali nam je važno da jasno promovišemo body positive poruke. Tu su i intervjui, a od onih sa kojima startujemo izdvajam Natašu Bekvalac, Radmilu Petrović, Taru Manić, Ninu Kiri, našu glumicu iz ‘Sluškinjine priče'“, kaže zamenica urednice portala zadovoljna.rs Ivana Stojanov.

Da bismo postali deo vaše svakodnevne rutine, vodili smo računa baš o svemu, poručuju sa ovog portala.

„Zadovoljna.rs je portal na kom ćete imati šta da čitate, i to uz kompletan vizualni ugođaj, kao da listate neki vrhunski modni magazin. Voleli bismo da čujemo svoje čitateljke i pozivamo ih da nam šalju svoje priče, sugestije i otkriju nam šta bi sve volele da čitaju na našem portalu. Sve što želite da nam kažete pošaljite na [email protected] i postanite naša priča na portalu“, rekla je Ivana Stojanov.

Svakodnevno čitajte tekstove koji će da vas inspirišu i motivišu, jer svaka od nas, bez obzira na godine, izgled, životne izbore, uspone i padove, ima mnogo razloga da svakog dana bude zadovoljna.  #TiSiDovoljna

Zadovoljna.rs  i Nova.rs su deo United medie u okviru koje posluje i N1.

Komentari

Vaš komentar