Novi dan o tužbi Milenijum tima protiv nekoliko medija

Vesti 11. apr. 202114:14 > 14:38
Podeli:
Novi dan
Izvor: N1

Kompanija "Milenijum tim", koja radi na nekim od najvažnijih građevinskih projekata u zemlji, tužila je lokalne portale Info Vranjske, Jug Press, dnevni list Danas, ali i N1, portal Nova.rs i Njuzmaks adriju. O razlozima tužbe, o argumentima "tuženih", o pritiscima u kojima slobodni mediji danas rade, stanju lokalnih medija u temi jutra razgovaramo sa predsednikom NUNS Željkom Bodrožićem, urednicom portala Jugpres Ljiljanom Stojanović i Dobricom Veselinović iz Inicijative Ne da(vi)mo Beograd, protiv koje je "Milenijum tim" takođe podneo tužbu.

Gost prelistavanja štampe biće Vladimir Pavićević, direktor društva za istraživanje politike i političke teorije.

Povezane vesti

O novim epidemiološkim merama govoriće Gorica Đokic iz Sindikata lekara i farmaceuta Srbije.

Međunarodni dan dece uključene u život i/ili rad na ulici se obeležava 12. aprila. Uživo smo u Svratištu za decu ulice, a predstavićemo i novi broj časopisa Lice ulice.

U nastavku jutarnjeg programa pričamo o predstavi Feliks reditelja Darka Bajića, koja se igra u Zvezdara teatru. Naslovnu ulogu u predstavi igra glumac Milutin Mima Karadžić, koji je gost Novog dana.

Koliko je izazova pred njih postavila pandemija, na profesionalnom i na ličnom planu, pitamo Dušana i Stefana Čeganjca, oni su članovi Chegi benda, jednog od najboljih bendova za svadbe, proslave i rođendane.

Komentari

Vaš komentar