Novi dan o preporukama Fiskalnog saveta za nove mere, gost i Žarko Trebješanin

Vesti 02. feb. 202114:29
Podeli:
Izvor: N1

Kako sprečiti prekomerno zaduživanje države? Preporuke Fiskalnog saveta o antikriznim merama čućemo od predsednika Saveta Pavla Petrovića.

Štampu ovog jutra listamo sa psihologom Žarkom Trebješaninom.

Za Novi dan o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u EU izvestava novinar DW Nemanja Rujević.

Nastavlja se imunizacija stanovništva u Srbiji. Kako protiče vakcinacija građana u šumadijskom okrugu? Kakva je trenutna epidemiološka situacija – čućemo od dr Gordane Damjanić, članice kragujevačkog Gradskog veća za zdravstvo.

Je li početak vakcinacije doneo određeno olakšanje stomatolozima? Iako su sve epidemiološke mere i dalje na snazi, ostaje otvoreno pitanje dokle će rad stomatologa pod vizirima trajati, i kada će moći da se vrate uobičajenoj radnoj rutini. Pričaćemo i o tome kako se infekcija koronavirusom održava na zdravlje usta i zuba.

Koncert za sve ljubitelje pesama Vlade Divljana, održaće se na Kolarcu, 7 i 8. februara, u 19 časova. Sastav „(Ne)normalni“ sviraće pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe “Idoli”. Na scenu će izaći i Bojan Gluvajić iz benda Ničim izazvan i on je naš sagovornik u Novom danu u sredu.

Komentari

Vaš komentar