Novi dan o demonstracijama 9. marta, 30 godina kasnije

Vesti 08. mar 202120:531 komentar
Podeli:
Izvor: N1

Sutra se navršava 30 godina od prvih velikih opozicionih demonstracija koje je u Beogradu, zbog politike tadašnje državne Televizije Beograd prema opoziciji, 9. marta 1991. organizovao Srpski pokret obnove na čelu sa liderom Vukom Draškovićem. Gde je Srbija na demokratskom putu 30 godina kasnije?

O aktuelnim temama u pregledu štampe govori politički analitičar Mladen Mrdalj.

Epidemiološku situaciju u Srbiji prate naši reporteri.

O sportskim aktuelnostima razgovaramo sa kolegama sa Sport kluba.

Šta je popularni estetski tretman „plazma pen“, kako se izvodi i ko sme da ga vrši? Šta dame moraju da znaju pre nego što zakažu tretmane podmlađivanja kako ne bi došlo do neželjenih posledica? Na ta pitanja odgovore ćemo čuti od doktora Dejana Antonića.

Vodimo vas u Melburn gde je u toku festival novih tehnologija i kreativnosti pod nazivom PAUSE Fest. Na festivalu učestvuju vodeće svetske kompanije poput GOOGL-a, Hajperlup-a i NASA-e. Zanimljivo je da je festival osnovao Beograđanin, Đorđe Joksimović, koji će biti naš gost.

Kako mediji utiču na mlade i formiranje njihove stavova? Kako mladi da prepoznaju medijsku manipulaciju? Koliko su svesni svoje uloge u stvaranju demokratskog društva? Ovo su samo neke od tema koje su u fokusu novg projekta ZOOMER portala.

Komentari

Vaš komentar