Novi dan o borbi protiv organizovanog kriminala, gost i Srđan Gojković Gile

Vesti 01. mar. 202114:12
Podeli:
Novi dan poster
Izvor: N1 Beograd

Tenzije nakon hapšenja Veljka Belivuka i pripadnika njegove kriminalne grupe se ne stišavaju. Podaci iz istrage cure u prorežimske medije, najavljuje se prikazivanje jezivih snimaka teških krivičnih dela, govori se o sprezi države i kriminala, ali odgovornih još nema. Šta je to što bi javnost mogla da sazna nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost koja bi trebalo da se održi do četrvtka? Hoće li nas osim najavljenih stravičnih prizora možda šokirati i saznanje o tome ko je sve iz državnih struktura povezan sa kriminalcima? O tome u temi jutra razgovaramo sa novinarom Vukom Cvijićem i advokatom Ivanom Ninićem.

Štampu ovog jutra listamo sa novinarom Đorđem Vlajićem.

Naši reporteri izveštavaju o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji i merama Kriznog štaba , a uživo smo i u Novom Pazaru.

Idemo i u Banjaluku, gde ćemo čuti kako protiče proces vakcinacije u tom gradu, u koji je stigao kontingent od 20.000 doza ruske vakcine Sputnjik V.

Učenici matematičke gimnazije Mateja Vukelić i Dobrica Jovanović osvajaju medalje širom sveta. U Novom danu pričaće o svojim najnovijim i dosadašnjim uspesima i pomoći koju im je pružila stipendija „Njegoš B. Šolak“ u okviru SBB Fondacije.

Glumac Miloš Timotijević je svojim upečatljivim ulogama, obeležio serijski program prethodnih godina. Glumio je u Senkama nad balkanom, Besi, Južnom vetru, a gledaćemo ga u seriji Pevačica, Porodica, nastavku Bese. Medjutim, ovoga jutra sa njim pricamo o predstavi “Seks – umetnost – komunizam” u režiji Bojana Ðorđeva koja ce biti premijerno izvedena 3. marta u Bitef teatru.

Gost Novog dana je i muzičar Srđan Gojković Gile iz grupe Električni orgazam, sa kojim razgovaramo o kultnom albumu „Paket aranžman“ koji je izdat pre tačno 40 godina, ali i o dokumentarnom filmu „Električni orgazam za ljude budućnosti.

Komentari

Vaš komentar