Novi dan: Mladen Ivanić o Inckovom potezu, šta menjati u Zakonu o vodama…

Vesti 25. jul 202114:15 0 komentara
Novi dan
N1

Poslanici Skupštine Srbije ponovo će morati da menjaju Zakon o vodama, jer njime nisu zadovoljni ni stručna javnost, ali i sam predsednik, koji je zakon vratio na doradu. Šta je hitno potrebno menjati u tom zakonu? Koje to uredbe nisu u skladu sa Ustavom, neka su od pitanja za gosta Teme jutra u Novom danu, ekološkog aktivistu Aleksandra Jovanovića Ćutu.

Naslovne strane i najaktuelnije teme iz dnevne štampe analiziramo sa novinarkom nedeljnika “Vreme“ Jovanom Gligorijević.

Povezano:

Šta za odnose Banjaluke i Sarajeva znači dopuna Krivičnog zakona BIH od strane odlazećeg visokog predstavnika Valentina Incka? Kako će to uticati na odnose Srbije i Bosne i Hercegovine? Kako komentariše Dodikove pozive na sececiju Republike Srpske? Za Novi dan govori bivši srpski član Predsedništva BIH Mladen Ivanić.

Istraživanje EUROSTAT-a za 2019. godinu pokazuje da su najgojazniji građani Hrvatske i Malte, a kakva je situacija u Srbiji? Kako se hranimo i postoji li opasnost da i Srbija dospe na tu listu, o tome će govoriti nutricionistkinja Branka Mirković.

Bend „Ničim izazvan“ ima novu pesmu, „Bože kako si?“, koju će predstaviti u Novom danu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!