Novi dan: Kakva sudbina čeka Nebojšu Stefanovića?

Vesti 16. maj. 202113:2712 komentara
Podeli:
Novi dan
Izvor: N1

Nakon održanog Predsedništva Srpske napredne stranke na kom su najavljena nova kadrovska rešenja i ujedinjenje sa Srpskim patriotskim savezom nekoliko opštinskih odbora SNS (Čačak, Niš, Rakovica, Vračar) izglasalo je nepoverenje predsedniku beogradskih naprednjaka i aktuelnom ministru odbrane Nebojši Stefanoviću. Kakva sudbina čeka Nebojšu Stefanovića, ali i još neke naprednjake u narednom periodu u temi jutra razgovaramo sa analitičarima Cvijetinom Milivojevićem i Dejanom Vukom Stankovićem.

Štampu ovog jutra listamo sa urednikom magazina Karakter Nenadom Čalukovićem.

Sa ciljem da se mladim igračima približe nove metode iz oblasti pedagogije klasičnog baleta kao i najsavremeniji trendovi evropske baletske škole i savremene scene, jedan od vodećih evropskih pedagoga klasičnog baleta i zaslužni umetnik Ruske Federacije, prof. Bahram Juldašev, gostovao je u Beogradu na seminaru koji je namenjen pre svega učenicima osnovnih i srednjih baletskih škola. Učesnici seminara pohađaju i časove repertoara koje vodi primabalerina Ana Pavlović. O razmeni znanja i iskustva, o baletu u doba pandemije za N1 govore Bahram Juldašev i Ana Pavlović.

Predstavljamo i manifestaciju „Dani knjige“ koju organizuje Filmski centar Srbije na kojoj će biti izložena najnovija izdanja ove institucije iz oblasti filma i filmske umetnosti.

Uživo smo u Muzeju Jugoslavije gde kolektiv „Karkatag“ predstavlja svoje radove nastale u sklopu projekta „Next y(o)u/novi revizionizam“, a u okviru kog se otvara treći, poslednji segment projekta, interaktivni rad „HowTo Dance 2 Next You“.

Komentari

Vaš komentar