Novi dan: Intervju Dijane Hrkalović – svedočenje ili odbrana?

Vesti 19. jun 202213:59 0 komentara
N1

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović optužila je svog nekadašnjeg bivšeg šefa, a sada ministra odbrane Nebojšu Stefanovića da je prisluškivao predsednika države i članove njegove porodice. Optužuje ga i za saradnju sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka i kao idejnog tvorca afere ''Jovanjica''. Njen jedini greh je, kaže, to što nije predsednika obavestila na vreme.

Da li je svedočenje pred kamerama, pre iznošenja odbrane pred sudom, zapravo poruka pravosuđu da je Dijana – nevino optužena? Narušava li se njenim intervjuom i iznošenjem detalja iz istrage ceo slučaj koji je u toku? O tome u temi jutra govore novinar NIN-a Vuk Cvijić, urednik hronike portala Nova.rs Mihailo Jovićević i advokat Rodoljub Šabić.

Predsedništvo Srpske napredne stranke aminovalo je predlog da Aleksandar Šapić bude kandidat za gradonačelnika Beograda. Hoće li njegovu kandidaturu podržati i gradski odbornici? Uživo smo na sednici Skupštine grada Beograda na kojoj se biraju novi prvi čovek prestonice i njegovi saradnici.

Naslovne strane i centralne teme iz dnevne štampe komentariše novinar nedeljnika NIN Stefan Slavković.

Kultni dramski komad američkog pisca Tenesi Vilijamsa “Tramvaj zvani želja“, premijerno će biti izveden u Beogradskom dramskom pozorištu 24. juna u okviru Beogradskog letnjeg festivala. Glavna uloga poverena je Branki Katić, a rediteljska palica Lenki Udovički. One su gošće Novog dana.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!