Novi dan: Danilo Ikodinović o uspesima olimpijaca i izazovima koje su imali

Vesti 09. avg. 202115:31 > 15:441 komentar
Podeli:
Izvor: N1/Shutterstock

Srpski sportisti su na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojili devet medalja i time oborili rekord postavljen pre pet godina u Rio de Žaneiru. U Novom danu u temi jutra o uspesima na Olimpijskim igama i izazovima sa kojima su se sportisti suočavali razgovaramo sa bivšim vaterpolo reprezentativcem Danilom Ikodinovićem. Uživo ćemo biti i na beogradskom aerodromu gde ćemo dočekati zlatne olimpijce - vaterpoliste i karatistkinju Jovanu Preković.

Najvažnije događaje o kojima piše dnevna štampa komentarisaće Ranko Pivljanin, novinar portala Nova.

Istraživanja pokazuju da se tek 20 odsto ljudi sa odmora vrati spremno za nove izazove, ne smatrajući da je kraj odmora – kraj života. Šta nam to uradi odmor, da nam je povratak u svakodnevicu toliko težak i možemo li to da sprečimo? O tome razgovaramo sa psihološkinjom Miom Popić.

Grad Beograd nabavio je specijalnu mašinu za presađivanje stabala koja stabla vadi sa busenom i zemljom u kojoj su rasla. O tome razgovaramo sa predstavnicima Beogradskog zelenila.

Dejan Cukić i “Spori ritam” će 12. avgusta u na letnjoj sceni Bitefart-a na Kalemegdanu održati prvi koncert u Beogradu od početka pandemije. Naš gost biće Dejan Cukić.

Komentari

Vaš komentar