„Novi 6. oktobar“: Spin o Vučićevoj adresi pritisak na medije

Vesti 11. avg 202216:29 3 komentara
N1/arhiva

Kampanja SNS-režima protiv lista "Danas" nastavak je kampanje protiv medija koji ne izveštavaju tačno onako kako je politički podobno iz perspektive užeg i radikalnog krila SNS-a, okupljenog oko predsednika te stranke, saopštio je pokret "Novi 6. oktobar".

Kako navode, napad na „Danas“ je nastavak kampanje „koju navedena grupacija vodi već odavno protiv medija koje je identifikovala kao poželjne mete, kao i protiv pojedinačnih novinara – nedavno u slučaju Nedima Sejdinovića“.

„Iz „prozvanog teksta“ u listu „Danas“ apsolutno ne proizlazi gde Vučić stanuje, a čak i kada bi ovaj list ili bilo ko drugi otkrio adresu imenovane individue, Srbija se ne bi razlikovala od SAD, Engleske, Francuske, Holandije i ogromnog broja drugih zemalja u kojima je građanima poznato na kojoj adresi stanuju predsednik Republike, Vlade, kralj ili kraljica. Prema tome, Aleksandar Vulin reaguje na neopravdan način kada proziva list „Danas“ zbog tobožnjeg otkrivanja adrese Aleksandra Vučića“, dodaje se u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare