Nova.rs: Uhapšen direktor Zavoda zbog napada na radnicu, određen mu pritvor

Vesti 12. avg 202219:47 > 21:16 13 komentara
N1

Policija je privela Gorana Bojovića, direktora Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, zbog napada na radnicu, a nakon što se snimak nasrtanja pojavio na društvenim mrežama, piše portal Nova.rs. Kako se navodi, njemu je određen pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svedoke.

Povezane vesti:

„Osumnjičeni G.B je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen od strane pripadnika MUP RS i uz krivičnu prijavu doveden dežurnom zameniku javnog tužioca, koji ga je saslušao zbog izvršenja krivičnog dela zlostavljanje i mučenje. Nakon što je osumnjičeni izneo svoju odbranu, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora“, navode iz tužilaštva, piše Nova.rs.

Bojović je krajem prošle godine uleteo u jednu od kancelarija, a onda pred najmanje dva svedoka fizički napao radnicu, navodi ovaj portal.

Kako se navodi, snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici. Pokazuje joj prstom ka vratima, a kada mu ona odgovara hvata je za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju nakon što je leđima udarila u zid. Nadvio se nad njom, a onda ona ustaje i nastavlja se polemika.

Snimak je tek nedavno objavljen na društvenim mrežama.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare