Viši sud: Miroslavu Aleksiću produžen pritvor za još 30 dana

Vesti 12. mar. 202117:47 > 17:56
Podeli:
Izvor: Printscreen/ Studio B

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor do 30 dana učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole "Stvar srca", koji se sumnjiči za obljubu i nedozvoljene polne radnje.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je rešenje o produženju pritvora Miroslavu Aleksiću, koji može trajati najduže 30 dana.

Odluka je doneta zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom periodu ponoviti krivično delo, navodi se u saopštenju Višeg suda.

Protiv te odluke osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe u roku od tri dana od dana prijema rešenja krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu.

Povezano:

Njemu je ranije produžen pritvor zbog sumnje da bi mogao da utiče na svedoke.

Podsetimo, osumnjičeni Aleksić se tereti da je u periodu od 2008. do 2020. godine, izvršio osam krivičnih dela silovanja i nedozvoljene polne radnje, na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna maloletna, prema ostalim ostećenima su radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloletne i nakon punoletstva.

Inače, tokom istrage saslušane su devojke koje su Aleksića optužile za silovanje i seksualno zlostavljanje, a među njima su i glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić.

Komentari

Vaš komentar