Nova.rs: Milenković i Mitić uporni da rasvetle slučaj Jovanjica

Vesti 12. okt. 202113:0959 komentara
Podeli:
Izvor: MUP Srbije

Kako Nova.rs nezvanično saznaje iz vrha MUP-a Srbije, načelnik Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodan Milenković i šef operative u tom odeljenju Dušan Mitić ne reaguju na brojne uvrede i kampanju koju vode državni funkcioneri i brojni mediji protiv njih, jer su "maksimalno angažovani na daljem razotkrivanju svih učesnika i dodatnih dokaza u slučaju Jovanjica".

Prema rečima izvora Nova.rs, policajci koji su uhapsili Koluviju „uvereni su da rezultat njihovog upornog i profesionalnog rada vodi ka dodatnim dokazima i potpunom otkrivanju svih učesnika u slučaju Jovanjica, posebno iz redova državnih organa i bezbednosnih agencija“.

Pročitajte još:

Novinari portala nisu uspeli da dobiju komentar od Milenkovića i Mitića, međutim izvor iz MUP-a navodi da će se inspektori obratiti javnosti preko svog advokata „kad za to dođe vreme“.

Podsetimo, Sektor unutrašnje kontrole MUP-a pozvao je na saslušanje direktora policije Vladimira Rebića, načelnika Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodana Milenkovića i šefa operative Dušana Mitića zbog slučaja Jovanjica.

To je treći put da su od inspektora Milenkovića i Mitića tražili poligrafsko ispitivanje, iako je prethodna dva puta tokom testiranja detektoru laži utvrđeno da inspektori govore istinu kada odgovaraju na pitanja o tom slučaju.

Komentari

Vaš komentar