Nova.rs: Kolone autobusa sa članovima SNS na Novom Beogradu

Vesti 27. nov. 202111:56 > 12:4448 komentara
Podeli:
Izvor: Nova.rs

Na Novom Beogradu uočeni su veliki broj autobusa i brojni građani koji su iz unutrašnjosti Srbije došli na izbornu skupštinu SNS u Beogradu, piše Nova.rs. Okupljanje je najavljeno za 18 sati, ali pristalice najveće partije već su stigli u prestonicu, koja će danas biti potpuno blokirana zbog protesta.

Reporteri portala Nova.rs zabeležili su da je nekoliko autobusa već stiglo u Beograd, gde su se pristalice i simpatizeri SNS uputili zbog izborne skupštine ove partije. Za sada nije poznato koliko će autobusa stići u naš glavni grad, ali predviđanja su da će ih biti možda čak i stotinu.

Povezane vesti

Kako se navodi, pored autobusa, iz unutrašnjosti su stigli i kombi prevoznici, ali i građani koji dolaze u svojim privatnim automobilima. Autobusi su pristigli sa svih krajena naše zemlje: Pirot, Zrenjanin, Vranje, Požega, Zaječar, Ruma, Niš, Šabac…

Autobusi su primećeni kod Hale sportova, a u narednih par sati očekuje ih se još na desetine. Zbog skupa SNS, ali i najavljene blokade zbog protesta na Gazeli i Mostarskoj petlji, saobraćaj u Beogradu biće paralisan od 13 sati.

Kada je reč o skupu pristali SNS, od 18 sati u Štark areni ova partija će održati izbornu skupštinu i svečanu akademiju povodom 13 godina od osnivanja SNS. Svečana akademija biće otvorena za javnost.

Ispred zgrade Hale sportova već su formirani punktovi za registraciju i akreditaciju pristalica, koji će doći na pomenutu sednicu, piše Nova.rs.

Komentari

Vaš komentar