Inspektora koji je razotkrio Jovanjicu planiraju da premeste u drugo odeljenje

Vesti 15. okt 202117:40 > 18:30 89 komentara
MUP Srbije

Kako saznaje Nova.rs iz vrha MUP-a Srbije, načelnik Policijske uprave za Grad Beograd Veselin Milić napisao je predlog za privremeni premeštaj načelnika Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodana Milenkovića na mesto inspektora u Odeljenje za ratne zločine.

Kako je rečeno portalu Nova.rs, predlog je poslat na odobrenje, odnosno potpis, u direkciju policiji. Međutm, kako je direktor policije Vladimir Rebic od pre nekoliko dana na godišnjem odmoru, novinari Nova.rs nisu uspeli da saznaju da li je predlog o premeštaju policajca Milenkovića, koji je uhapsio Predraga Koluviju, kao provooptuženog u slučaju Jovanjica, potpisao pomoćnik direktora policije Dragan Vasiljević.

POVEZANE VESTI:

Kako saznaje Nova.rs, još nije poznato da li će šef operative u Odeljenju za borbu protiv droga, Dušan Mitić, ostati na tom mestu.

Nova.rs podseća da im je iz vrha MUP-a Srbije nezavnično rečeno da se Milenkovic i Mitić ne oglašavaju i ne reaguju na brojne uvrede i kampanju koju vode državni funkcioneri i brojni mediji protiv njih, jer su, kako se navodilo, maksimalno angažovani na daljem razotkrivanju svih učesnika i dodatnih dokaza u slučaju Jovanjica.

Prema rečima izvora Nova.rs, policajci koji su uhapsili Koluviju uvereni su da rezultat njihovog upornog i profesionalnog rada vodi ka dodatnim dokazima i potpunom otkrivanju svih učesnika u slučaju Jovanjica, posebno iz redova državnih organa i bezbednosnih agencija.

Novinari portala Nova.rs tom prilikom su pokušali da dobiju komentar od Milenkovića i Mitića, ali u tome nisu uspeli, međutim izvor iz MUP-a im je tom prilikom poručio da će se inspektori obratiti javnosti preko svog advokata kad za to dođe vreme.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare