Uklonjena najveća barikada u Rudaru, sklanjaju se i one u okolini Zubinog Potoka

Vesti 29. dec 202214:14 > 17:53 105 komentara

Najveća barikada koja se nalazi u mestu Rudare na severu Kosova, uklonjena je i saobraćaj se odvija normalno, javio je reporter N1. Nisu uklonjene sve barikade, ali se sklanjaju one u okolini Zubinog Potoka, i ka Jarinju.

U Rudaru su uklonjeni svi kamioni i autobusi, neki se nalaze pored puta i neometaju saobraćaj. Kako je javio reporer N1, automobili mogu da se kreću do Prištine.

Uklanjaju se, dodaje, i kontejneri sa peskom.

Dve barikade uklonjene su na putu ka Jarinju, a nekoliko u okolini Zubinog Potoka, i pretpostavlja se da će uskoro biti uklonjena većina barikada.

Ne zna se jedino kada će biti uklonjena barikada u severnom delu Kosovske Mitrovice, koja se nalazi na mostu između severnog i južnog dela grada.

Kako kaže reporter N1, ljude zabrinjava i šta će se dešavati u narednom periodu sa navodnim spiskovima za hapšenje Srba.

Mišljenja građana o barikadama su podeljena – ima onih koji smatraju da barikade ne treba da se uklanjaju dok i poslednji specijalni policajac ne napusti sever Kosova, dok drugi žele da se vrati normalno funkcionisanje života.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare