Nebojši Stefanoviću plaketa sa delom oborenog aviona F-117 A

Vesti 07. apr. 202114:249 komentara
Podeli:
Nebojša Stefanović
Izvor: N1

Ministru odbrane Nebojši Stefanoviću danas je posle obilska pripadnika Trećeg raketnog diviziona za protivvazduhoplovna dejstva 250. raketne brigade za PVD u kasarni "Major Milan Tepić" u Jakovu uručena plaketa sa delom oborenog aviona F-117 A, kojeg je taj raketni divizion oborio 27. marta 1999. godine, saopštilo je Ministarstvo.

Povezane vesti:

Stefanović je sa vojnicima razgovarao o novim sredstvima kojima je opremljena ta jedinica, kao i o povećanju plata koje su pripadnici sistema odbrane dobili.

Kako se navodi, Stefanović je rekao da mu je drago što oni od danas primaju najveću platu u poslednjih nekoliko godina i što vidi da je povećanje značajno, istakavši da ono nije i poslednje.

On je izrazio i očekivanje da će se nastaviti i sa opremanjem Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane i celokupne Vojske Srbije.

„Hoćemo da imamo i nove sisteme i opremu i da zapošljavamo nove ljude. Očekujem, naravno, da će nabavka opreme, ali i povećanje plata, stimulisati ljude da dođu u naše jedinice i da postanu deo našeg sistema odbrane“, rekao je Stefanović.

Komentari

Vaš komentar