Ne davimo Beograd traži krivičnu odgovornost zbog rekonstrukcije četiri bulevara

Vesti 14. jul 202211:58 > 12:00 2 komentara
kraljice marija poplava pucanje cevi
FoNet/Milica Vučković

Pokret Ne davimo Beograd zahteva hitnu istragu i krivičnu odgovornost izvođača, i gradskih funkcionera zbog, kako ocenjuju iz te organizacije, katastrofalno izvedenih radova prilikom rekonstrukcije poteza od Zoološkog vrta do Ruzveltove ulice u Beogradu.

Posle jutrošnjeg drugog pucanja magistralnog cevovoda u ulici 27. marta i poplave koja je nastala tim povodom više je nego jasno da je rekonstrukcija „Zelenog bulevara“ izvedena na izuzetno loš i neprofesionalan način, saopštio je pokret Ne davimo Beograd.

POVEZANE VESTI:

U saopštenju se podseća da je ovo već drugo pucanje magistralnog cevovoda u toj ulici, iako su gradski čelnici obećavali kompletnu zamenu cevi, instalacija i poboljšanje protoka saobraćaja.

„Ovo je posledica poslova koji su sklapani samo sa ciljem da se firmama bliskim SNS-u omogući enorman prihod, a sve na štetu građana i budžeta grada“, poručuju iz pokreta Ne davimo Beograd.

Podsećaju i da je rekonstrukcija četiri bulevara koštala građane i građanke Beograda preko 20 miliona evra, dok su radovi kasnili nekoliko desitina meseci, i na nekim mestima još uvek nisu završeni.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare