Narodna stranka u Kragujevcu formirala Izborni štab

Vesti 21. jan 202211:54 2 komentara
Milan Nikić, N1

Narodna stranka (NS) u Kragujevcu formirala je Izborni štab za predstojeće aprilske opšte izbore, a predvodiće ga Milan Milosavljević, predsednik kragujevačkog Izvršnog odbora NS.

„U sklopu priprema za izbore Narodna stranka će upoznati građane sa programom stranke, obučavati kontrolore i nastojati da sa koalicionim strankama u Kragujevcu formira Centralni izborni štab kako bi se sprečile nepravilnosti tokom izbornog dana“, rečeno je na konferenciji za novinare u Kragujevcu.

„Narodna stranka se godinu i po dana priprema za izbore, a sada smo i konkretizovali te napore aktiviranjem 15-članog Izbornog štaba, koji će imati pravni i medijski tim, koordinatore i tehničku službu. Naš cilj je da osvojene glasove i odbranimo i zato obučavamo kontrolore za 168 kragujevačkih biračkih mesta, što će koordinirati Nebojša Vesović, član Glavnog odbora Narodne stranke“, rekao je Milan Milosavljević, šef Izbornog štaba Narodne stranke u Kragujevcu.

Narodna stranka će primeniti sve načine da dopre do birača, da izvuče apstinente na biračka mesta i da „od vrata do vrata“ obiđe što je veći broj domaćinstava u gradu i prigradu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare