Narodna stranka: Sin Novakovića reagovao emotivno i pogrešno, snosiće posledice

Vesti 30. sep. 202110:4618 komentara
Podeli:
borislav bora novaković
Izvor: N1

Gradski odbor Narodne stranke Novi Sad saopštio je da je sin predsednika tog odbora Borislava Novakovića, kada je razbio staklo na prostorijama Srpske napredne stranke (SNS), reagovao emotivno i pogrešno i da će zbog toga snositi posledice.

U saopštenju se navodi da SNS punih 10 godina besomučno blati, vređa i satanizuje Borislava Novakovića i njegovu porodicu i da su gadosti koje je njegova porodica morala da trpi svih ovih godina rezultirale tako što je njegov najmlađi sin razbio staklo prostorija SNS.

Povezane vesti

„On je reagovao emotivno i pogrešno jer nije uspeo da se nosi sa pritiskom i nepravdom prema njegovom ocu i zbog toga će snositi posledice“, ističe se u saopštenju.

Gradski odbor Narodne stranke ukazao je da svaki građanin Novog Sada ima priliku da na skoro svakoj raskrsnici vidi plakate sa karikaturama lika Borislava Novakovića i natpisima „lopov“, „izdajnik“ i slično.

Ulaz i zgrada u kojoj živi je potpuno izlepljena i išarana najpogrdnijim sadržajem usmerenim protiv njega i njegove porodice, a drskost i bezobzirnost ide do te mere da se čak i u ormariće komšija ubacuju leci sa izmišljotinama o nekakvim pokradenim milionima, navodi novosadski odbor.

Ukazuje se i na montirane sudske procese koji su vođeni protiv Borislava Novakovića „sve sa ciljem da ga diskredituju i obeshrabre da se bavi politikom i ne nastavi da razotkriva kriminalne afere vlasti“.

„Takva vrsta prljave kampanje i crtanje mete na čelu je nezabeleženo u istoriji Novog Sada“, ocenio je odbor Narodne stranke i dodao očigledno niko neće snositi posledice za demoliranje Gradske kuće, paljenje baklji i vređanje opozicije sa razglasa na krovovima zgrada za vreme policijskog časa, bušenje guma članu saveta MZ Vladi Iliću i jos bezbroj sličnih afera.

Novosadski odbor SNS saopštio je juče da smatra da je taj vandalizam u direktnoj vezi sa učestalim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića u „pojedinim tajkunskim medijima“.

„Psovanje majke na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, uz nereagovanje, bolje rečeno prećutnu podršku Nezavisnog udruženja novinara Srbije, za posledicu ima ovakvo ponašanje“,  dodaje se u saopštenju, aludirajući na pisca i voditelja podkasta Dobar loš zao Marka Vidojkovića koji je u emisiji ospovao Vučića.

Komentari

Vaš komentar