Narodna stranka: Sin Novakovića reagovao emotivno i pogrešno, snosiće posledice

Vesti 30. sep 202110:46 18 komentara
borislav bora novaković
N1

Gradski odbor Narodne stranke Novi Sad saopštio je da je sin predsednika tog odbora Borislava Novakovića, kada je razbio staklo na prostorijama Srpske napredne stranke (SNS), reagovao emotivno i pogrešno i da će zbog toga snositi posledice.

U saopštenju se navodi da SNS punih 10 godina besomučno blati, vređa i satanizuje Borislava Novakovića i njegovu porodicu i da su gadosti koje je njegova porodica morala da trpi svih ovih godina rezultirale tako što je njegov najmlađi sin razbio staklo prostorija SNS.

Povezane vesti

„On je reagovao emotivno i pogrešno jer nije uspeo da se nosi sa pritiskom i nepravdom prema njegovom ocu i zbog toga će snositi posledice“, ističe se u saopštenju.

Gradski odbor Narodne stranke ukazao je da svaki građanin Novog Sada ima priliku da na skoro svakoj raskrsnici vidi plakate sa karikaturama lika Borislava Novakovića i natpisima „lopov“, „izdajnik“ i slično.

Ulaz i zgrada u kojoj živi je potpuno izlepljena i išarana najpogrdnijim sadržajem usmerenim protiv njega i njegove porodice, a drskost i bezobzirnost ide do te mere da se čak i u ormariće komšija ubacuju leci sa izmišljotinama o nekakvim pokradenim milionima, navodi novosadski odbor.

Ukazuje se i na montirane sudske procese koji su vođeni protiv Borislava Novakovića „sve sa ciljem da ga diskredituju i obeshrabre da se bavi politikom i ne nastavi da razotkriva kriminalne afere vlasti“.

„Takva vrsta prljave kampanje i crtanje mete na čelu je nezabeleženo u istoriji Novog Sada“, ocenio je odbor Narodne stranke i dodao očigledno niko neće snositi posledice za demoliranje Gradske kuće, paljenje baklji i vređanje opozicije sa razglasa na krovovima zgrada za vreme policijskog časa, bušenje guma članu saveta MZ Vladi Iliću i jos bezbroj sličnih afera.

Novosadski odbor SNS saopštio je juče da smatra da je taj vandalizam u direktnoj vezi sa učestalim napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića u „pojedinim tajkunskim medijima“.

„Psovanje majke na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, uz nereagovanje, bolje rečeno prećutnu podršku Nezavisnog udruženja novinara Srbije, za posledicu ima ovakvo ponašanje“,  dodaje se u saopštenju, aludirajući na pisca i voditelja podkasta Dobar loš zao Marka Vidojkovića koji je u emisiji ospovao Vučića.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare