Pretio, vređao i udaljavao ekipu Nova.rs: Nemate pojma s kim imate posla

Vesti 28. maj 202210:38 > 17:14 59 komentara

Ekipa portala Nova.rs napadnuta je danas na terenu u Požeškoj ulici na Banovom brdu dok je izveštavala o požaru koji je izbio u restoranu brze hrane.

Nepoznata osoba, koja se predstavila kao obezbeđenje, bez da je prethodno pokazala službenu legitimaciju, najpre je udaljila ekipu „Nove“ sa lica mesta, ali mu to nije bilo dovoljno.

Iako je ekipa portala napustila lice mesta, muškarac nije bio zadovoljan. Naprotiv, on je prešao sa druge strane ulice, a zatim prostački vređao novinara i fotoreporterku „Nove“, zahtevajući da obrišu fotografije.

Kad ga je ekipa „Nove“ upitala na osnovu čega to zahteva i da li ima službenu legitimaciju, pomenuta osoba je postala još agresivnija: počeo je da preti, da se unosi u lice, a u jednom trenutku je i odgurnuo novinara našeg portala. „Nemate pojma s kim imate posla“, rekao mu je nasilnik.

Reporteri su zahtevali da čitav problem bude rešen uz prisustvo policije, ali on nije dozvoljavao našoj ekipi da se kreće, niti da priđe policiji, navodi Nova.rs.

Portal Nova.rs je slučaj prijavio nadležnim službama.

Nova.rs/ Vesna Lalić

U Požeškoj ulici na Banovom brdu, pored restorana brze hrane, izgorele su cvećara i lokalna prodavnica. Tačan uzrok požara, kao ni to da li ima žrtava ili povređenih još uvek nije poznato, javlja Nova.rs, koja je tamo i otišla da izvesti o požaru. Požar je ugašen, a na licu mesta su bile tri vatrogasne ekipe i patrola policije. Pretpostavlja se da je vatra buknula u restoranu brze hrane koji se nalazi u blizini pijace na Banovom brdu i potom se proširile na ostale objekte, navodi Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare