Na pitanje o spotu protiv Ivanovića premijerka omalovažavala pojedine medije

Vesti 21. jun. 202217:54 > 18:5221 komentara
Podeli:

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović rekao je tokom TV duela na RTV-u da će "proveriti ko je iznajmio termin" za propagandni spot o Oliveru Ivanoviću, a koji je prikazan na TV Pink pre nego što je Ivanović ubijen na Kosovu. Na pitanje da li je taj spot platila SNS, premijerka Ana Brnabić odgovara da nije gledala duel i još jednom nastavila da omalaovažava pojedine medije.

„Izvinite ne mogu da komentarišem emisije, nisam gledala emisiju, a ne bih ni da komentarišem emisije i kao predsednica Vlade mislim da je potpuno glupo da od mene tražite da komentarišem debatnu emisiju u kojoj niko iz Vlade Srbije nije ni učestvovao“, rekla je Brnabić.

Reč je o spotu protiv Olivera Ivanovića na Pinku?

„Ne možete da mi parafrazirate… Znate kako, jedan od vaša dva medija za mene nisu naročito kredibilni, nisu objektivni i profesoionalni, moram da pogledam svojim očima, čujem svojim ušima i onda da odgovorim“, dodala je premijerka.

Podsetimo, atmosfera TV duela između Sava Manojlovića iz Kreni-promeni i vlasnika TV Pink Željka Mitrovića u emisiji „Pravi ugao” na RTV je burna, a tokom programa su pale teške reči i uvrede.

Komentari

Vaš komentar