Na fasadi hotela „Ambasador“ u Nišu“ postavljaju bilbord dobrodošlice Vučiću

Vesti 08. dec 202117:41 > 22:18 70 komentara

Na fasadi hotela Ambasador u centru Niša danas radovi na postavljanju nečega što liči na reklamu koja će, po svemu sudeći, biti "visoka" 15 spratova, koliko i hotel.

Građani objavljuju fotografije radova na postavljanju reklame na staklenoj fasadi, a u ovim trenucima je već prepoznatljivo da se radi o poruci dobrodošlice Aleksandru Vučiću.

Južne vesti pišu da će na slici biti zasigurno Aleksandar Vučić. Pozivajući se na informacije dobijene od vlasnika hotela, inače najviše zgrade u centru Niša, to je iznenađenje i znak zahvalnosti za predsednika koji bi trebalo da krajem ove nedelje dođe u taj grad, kako je i sam nedavno najavio, kada je postavljao kamen temeljac za novi autoput od Niša prema Priştini u blizini grada.

„Zbog pomoći koju je država dala hotelijerima, ugostiteljima i građanima u vreme pandemije“, naveo je vlasnik Ambasadora Ivan Spasić.

Dok Nišlije ne pamte da je neki predsednik Srbije doživeo da mu se slika nađe na visokoj fasadi u centru Niša i to njenog dela vidljivog iz mnogih delova grada, vlasnik Spasić napisao je Južnim vestima da se Ambasador ovako „doteruje“ na inicijativu hotelijera, privrednika, a uz podršku građana i istaknutih sportista grada Niša.

„Želimo da na ovaj način u znak zahvalnosti poželimo dobrodošlicu predsedniku, napisao je Spasić“, a prenosi portal.

Već se nazire početak onoga što će pisati na čuvenom niškom hotelu – „Dobrodošao, predsedniče“. Pretpostvka je da će naniže, do prvog sprata, biti i Vučićev portret

U postavljanju Vučićeve slike na više desetina kvadratnih metara – učestvuje i JKP Parking servis.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare