MUP: Oborio na zemlju muškarca (64) i oteo mu 245.000 dinara

Vesti 20. okt 202117:46 > 18:34 10 komentara
MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. M. (36) neposredno nakon što je, kako se sumnja, na ulici na Zvezdari presreo šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i oteo mu 245.000 dinara, saopštio je MUP.

Pročitajte još:

Uhapšeni B. M. se tereti da je juče oko 14.20 časova u Ulici Petra Kolendića u Beogradu oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca oborio na zemlju, pa iz džepa njegove jakne uzeo veću sumu novca i pobegao.

Na osnovu snimaka koji su se pojavili i na društvenim mrežama, policija je ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičenog.

Pretresom stana u kojem je boravio osumnjičeni pronađeno je 1.200 evra koje je, kako se sumnja, otetim novcem prethodno kupio u jednoj menjačnici. Kod B. M. je pronađen i paketić sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin, navodi se u saopštenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Policija, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, nastavlja rad na ovom slučaju.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je oštećenog šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca i njegovu porodicu i zahvalio im se što su imali poverenja u svoju policiju i čestitao operativcima Policijske uprave za grad Beograd i Policijske stanice Zvezdara na izuzetnoj brzini i efikasnosti kojom je rasvetljeno i ovo krivično delo.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare