Više stotina mladih šetalo na Limanu – zastava sa likom Vučića i slogan SNS

Vesti 01. sep 202121:02 > 21:23 120 komentara
021.rs

Nekoliko stotina mladih osoba prošetalo je u popodnevnim satima Ulicom Narodnog fronta na Limanu u Novom Sadu.

Kako piše portal 021.rs, predvodnik kolone je vijorio zastavom sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Prvi red kolone nosio je transparent na kojem je pisalo „Predaja nije opcija“, dok je u potpisu bilo „Unija mladih Novog Sada“. Portal podseća da gradski odbori Srpske napredne stranke imaju svoje „unije mladih“, a pomenuta je ranije imala javna obraćanja u kojima je osuđivala delovanje opozicionih partija.

Video snimio: Čitalac N1

Okupljene su predvodili članovi vladajuće partije sa Limana III i IV, iz mesnih zajednica u kojima su nestranački kandidati odneli pobedu na nedavno održanim izborima, podseća portal 021.rs i dodaje da nisu razgovarali sa reporterima te da je stoga nejasan razlog njihovog okupljanja.

Za skup je znalo tek nekoliko medija bliskih vlasti koji su se pojavili pred početak šetnje, navodi portal 021.rs i dodaje da su njihovi reporteri izašli na teren nakon što su ih građani obavestili da se na Limanu okuplja veći broj mladih i da nije poznato o čemu se radi.

Šetnja se dešava u istom danu u kom je 021.rs objavio tekst o tome da su pojedini stanovnici Limana zabrinuti zbog naprasnog oslikavanja srpskih trobojki po fasadama ovog dela grada.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare