Mitrović o gašenju bubice: Ako nije greška, onda je bezveze i kontraproduktivno

Vesti 17. avg 202218:45 21 komentara
FoNet/Milica Vučković

Željko Mitrović je rekao da ne zna ništa o gašenju bubice Nataši Đukić, majci preminule jutjuberke, koja je u jutarnjem programu na Pinku kritikovala tužilaštvo i predsednika Aleksandra Vučića.

Pročitajte još:

Nataša Đukić je u jutarnjem programu na Pinku počela da kritikuje Tužilaštvo, ali i predsednika Srbije, kada joj je iznenada isključena bubica, a voditeljka Jovana Jeremić je brže-bolje završila razgovor.

„Na odmoru sam, tako da ne znam detalje, ali svakako, ako nije tehnička greška, onda je to bezveze, nedopustivo i kontraproduktivno! Pozabaviću se time kada se vratim u Beograd“, rekao je Mitrović za emisiju „Među nama“ na TV Nova S.

Nataša Đukić je za Novu.rs rekla da je besna i ogorčena na Srpsku naprednu stranku, iako je bila član iste.

„Znači kada je Kika u pitanju ne bih mešala politiku, ali sam htela da kažem, a očigledno je viđeno da nisu hteli da me čuju, da sam ja od 2008. godine, od aprila, pre nego što se konstitutisala SNS, bila njihov član tada. Ne postoji štand niti otvaranje gde je bio Vučić da ja nisam bila. Bila sam čak i u biračkim odborima. Šta se desilo? Kada mi se ovo desilo niko iz stranke, evo prošlo je osam meseci, nije našao za shodno čak ni da mi izjavi saučešće, a kamoli da me pita da li mi nešto treba“, rekla je ona za Nova.rs.

Ona dodaje da u kritici tužilaštva i predsednika „ni u malom mozgu“ nije imala bilo kakvu političku pozadinu, već je, kaže, besna i ogorčena.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare