Miroslav Ivanović: Postoji optimizam da će sud na kraju doneti neku odluku

Vesti 06. jul 202120:435 komentara
Podeli:
Izvor: N1 (arhiva)

Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera Ivanovića, ocenio je da ima mesta za optimizam.

Povezane vesti

„Ubeđen sam da će ceo postupak voditi tome da će sud doneti na kraju neku odluku. Kakva će ona biti, to je veoma teško procenjivati sada na samom početku suđenja. Zavisi od prirode i ocene svih onih dokaza koji budu izneti. Optimizam i nada apsolutno postoji, posebno kod članova porodice. Očekujemo zdušno ishod i samim tim nova saznanja“, rekao je Ivanović tokom gostovanja na Novoj S, prenosi Nova.rs.

On je, odgovarajući na pitanje da li će porodica učestvovati kao oštećena strana, rekao da su očekivali i prilikom prethodnih postupaka da će neko od predstavnika porodice biti pozvan da se uključi i taj postupak, ali to nije učinjeno.

„Konačno, evo dana, sa pojavljivanjem Marine Ivanović na samom suđenju, došli smo do razjašnjenja da je neko od predstavnika porodice neophodan na pretresu i da se mora izjasniti o svemu tome kao učesnik u postupku. Naravno, Marina je to shvatila veoma ozbiljno i dala detaljno objašnjenje svog statusa trenutno, što apsolutno podržava i ostala porodica. Mi ćemo razgovarati i dogovoriti se ko će predstavljati nas kao oštećene u tom postupku“, rekao je između ostalog Miroslav Ivanović.

Komentari

Vaš komentar