Miroslav Berić gost Novog dana

Vesti 29. mar 202214:291 komentar
Podeli:
Izvor: N1

Posle nekoliko godina ćutanja, odlučio je da javno istupi i progovori o tome zašto se povukao sa mesta potpredsednika KK Partizan. Poniženje, ucene i vređanje inteligencije od strane vlasti nešto je na šta nije mogao da pristane. Zašto je toliko dugo ćutao? Šta su bili uslovi koje nije mogao da prihvati? Zbog čega je odlučio da podrži opoziciju na izborima? Plaši li se odmazde od strane režima zbog svojih stavova, kroz šta su prošlI i neki njegovi saigrači iz nacionalnog tima? Gost Novog dana je bivši košarkaš Partizana i reprezentativac Jugoslavije Miroslav Mića Berić.

Štampu komentariše nekadašnji gradonačelnik Beograda i bivši ambasador Srbije u Americi Milan St. Protić.

Zbog brze pruge, naselje Zemun Polje podeljeno je na dva dela, oko 100 domaćinstava je „odsečeno od sveta“, pa sad umesto 700 metara do centra naselja, gde se nalaze škola, vrtić, dom zdravlja, obdanište, meštani prelaze 4,5 kilometra. Detalje sa lica mesta donosi naš reporter.

O svom novom dokumentarnom filmu “Ana je tu“, za novi dan govori višestruko nagrađivani novinar i urednik dokumentarnog programa N1 Adam Santovac.

O predstavi „Zaljubljeni Šekspir“, koja je nedavno imala svoju premijeru u BDP, za Novi dan govore glumica Dragana Varagić i rediteljka Ana Tomović.

Komentari

Vaš komentar