Ministarstvo: U stalni radni odnos u vojnom zdravstvu primljena 53 medicinara

Vesti 29. jul 202215:56 1 komentar
Ministarstvo odbrane

U vojne bolnice i centre Uprave za vojno zdravstvo su primljena 53 medicinara, a rešenja o prijemu u stalni radni odnos uručena su im u Vojno-medicinskoj akademiji, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Rešenja su uručena na svečanosti obeležavanja 183 godine od osnivanja vojne sanitetske službe, kojoj je prisustvovao i ministar odbrane Nebojša Stefanović.

„Bila je borba, imali smo mnogo sastanaka i iskreno nisam bio potpuno siguran hoće li biti interesovanja, hoćemo li imati način da privučemo nove ljude, a da ne idu u druge ustanove ili u inostranstvo, već da se zapošljavaju u svojoj zemlji“, rekao je Stefanović, ističući kako mu je drago što toliko novih, mladih ljudi, stručnih, pametnih i sposobnih dolazi u vojno zdravstvo.

Stefanović je za iduću sedmicu najavio veliku akciju pregleda za vojne penzionere u više gradova.

„U Nišu, Novom Sadu, i ovde u Beogradu imaćemo specijalističke kardiološke preglede za naše penzionere koji neće morati da čekaju, a ovde u Beogradu će biti organizovani na VMA i oftalmološki pregledi. Želim da im i na ovaj način ukažemo poštovanje i zahvalnost za sve ono što su oni uradili za ovu zemlju dok su služili časno u svojoj Vojsci i Ministarstvu odbrane“, rekao je Stefanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare