Minić: Jelisaveta Vasilić doživela da je ološ vređa dan pred smrt

Vesti 15. jun 202116:39 > 18:19 19 komentara
N1

Povodom smrti članice Saveta za borbu protiv korupcije Jelisavete Vasilić, na Tviteru se oglasio član Upravnog odbora Transparentnosti Srbija Zlatko Minić koji je naveo da je ona doživela da je dan pred smrt "vređa ološ koji je simbol očuvanja vlasti pomoću populističke koruptivne piramide".

„Jelisaveta Vasilić bila je beskompromisna u borbi protiv korupcije, nije birala reči kada je kritikovala i ukazivala na slučajeve koji su otvarali sumnju. Doživela je da je dan pred smrt vređa ološ koji je simbol očuvanja vlasti pomoću populističke koruptivne piramide“, naveo je Minić na Tviteru.

Podsetimo, Vasilić je juče, gostujući na N1, rekla da ukoliko Vlada ne da informacije o projektu „Jadar“ kompanije Rio Tinto, onda to nije nikakav kapitalni već koruptivni projekat.

Komentarišući tu njenu izjavu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sinoć na TV Pink rekao da Vasilić „polazi od sebe“.

„Nije slučajno optuživana za razne koruptivne poslove i ona od sebe, ona ne može da razume da ljudi imaju snove, ona to ne može da razume jer je njihov nivo šta mogu da strpaju u džep“, kazao je Vučić.

Jelisaveta Vasilić preminula je danas u 81. godini.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare