Milena Popović nova državna sekretarka u Ministarstvu turizma

Vesti 25. nov 202215:51 162 komentara
Nova rs./Vesna Lalić

Na sednici Vlade Srbije odlučeno je da Milena Popović bude nova državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine.

Milena Popović, nevenčana supruga ubijenog lidera Srba sa Kosova Olivera Ivanovića, dobila je funkciju u Ministarstvu turzima i omladine na čijem čelu se nalazi Husein Memić. Njeno imenovanje potvrđeno je na sednici Vlade Srbije, piše Nova.rs.

Povezane vesti

Milena Popović je po profesiji istoričarka umetnosti, a pre angažmana u ministarstvu je radila kao asistent na Akademiji umetnosti u Kosovskoj Mitrovici.

Ona se nedugo po ubistvu Olivera Ivanovića preselila iz Severne Mitrovice u Beograd iz bezbedonosnih razloga, a potom i prihvatila posao u Kancelariji predsednice Vlade Ane Brnabić.

Pre dve godine ona se učlanila u Srpsku naprednu stranku, da bi nakon izbora 2020. godine postala i poslanica u Skupštine Srbije.

„Ja sam od početka ne svojom voljom na neki način postala deo političke javnosti Srbije i sada sam odlučila da konkretno počnem da se bavim politikom i odlučila sam da svoju podršku pružim Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću, posebno inspirisana poslednjim napadima na njega“, rekla je nevenčana supruga ubijenog lidera Građanske inicijative Sloboda, demokratija, pravda Olivera Ivanovića svojevremeno za Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare