Mihajlović: Socijalisti se uvek nekako nakače na Vučića i SNS

Vesti 09. avg 202209:4032 komentara
Izvor: N1/arhiva

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da Srbiji treba snažna vlada, koja će da brine o svakom građaninu, jer idu teški dani.

Mihajlović, koja je i članica predsedništva Srpske napredne stranke, rekla je za TV Prva da ne zna da li će biti u novoj vladi i da je mnogo važnije od toga ko će biti u njoj kako i šta treba da radi nova vlada.

Pročitajte još

„To su stvari koje su tek ispred nas, u nekim nedeljama“, rekla je ona, govoreći o izboru i sastavu nove vlade.

Na pitanje da li su joj naštetili navodi da je „američki čovek“ ili da uništava srpsku energetiku, ona je istakla da je uvek važno ko šalje kritike.

„Oni koji su me kritikovali i dalje to čine nisu vredni da bih se ja oko toga brinula, znam šta stoji iza mene, znam šta jesam“, rekla je Mihalović.

Na konstataciju da su najavljeni razgovori SNS sa Socijalističkom partijom Srbije, kao prvi u nizu sa potencijalnim partnerima o formiranju vlade, ona je rekla da ona „nije baš za tu priču o socijalistima“ i da se zna da je uvek bila protiv njih.

„Uvek su bili tu, uvek su negde prolazili. I pre 2000. su bili dosta odgovorni za neke stvari i 2000. godine, ali uvek su se provlačili i to mi je krivo. Uvek se nekako nakače i na predsednika Aleksandra Vučića i na SNS“, rekla je Mihajlović.

Komentari

Vaš komentar