Mihajlović: Niko ne treba da brani Vučića od mene, nije prvi put da me napadaju

Vesti 07. jun. 202212:08 > 13:346 komentara
Podeli:
Izvor: Tanjug/Zoran Žestić/Zoran Petrović

Niko ne treba da brani Aleksandra Vučića od mene, poručila je potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, komentarišući napade na nju u medijima i rekla da "radi za svoju državu najbolje što može" i da "nije uradila ništa pogrešno" time što je odgovorila na pitanje novina "Nova".

Povezane vesti

„Nije prvi put da mi u delu medija lepe etikete da sam izdajnik, špijun, da sam uradila nešto protiv države, stranke čiji sam član ili predsednika. Ali, čini mi se da je to pokušaj nekih da na ovakav način ostanu na svojim funkcijama. Ne treba niko da brani Vučića od mene”,navela je Mihajlović.

Ona je, kako se navodi u saopštenju, rekla da posle svih napada prethodnih dana ne misli da je uradila bilo šta pogrešno prema Vladi, svojoj stranci ili predsedniku, ni prema sebi, time što je odgovorila novinarima na javnom događaju.

“Ministarstvo koje vodim uvek je odgovaralo svim medijima, pa i onima koji me deset godina drže na naslovnim stranama sa negativnim naslovima. Isto tako mislim da energetika nije partijska stvar i da kad pričamo o nacionalnoj energetskoj bezbednosti, treba da odgovorimo svima i ne mislim da sam time napravila bilo kakvu grešku”, rekla je Mihajlović.

Odgovarajući na pitanje u televizijskoj emisiji zbog čega njene stranačke kolege nisu stale u njenu odbranu, Mihajlović je rekla kako nema potreba da je neko brani niti da je tako nešto očekivala, iako je sama mnogo puta reagovala kad su drugi bili napadani.

“Radim za državu najbolje što mogu, a ima dovoljno prostora da sačekamo i da razgovaramo kad dođe vreme za formiranje nove vlade, jer je svaki posao dvosmerna ulica. Ali, verujem da bi trebalo da razgovaramo i o tome kakvo društvo gradimo, da li gradimo društvo u kojem jedan narodni poslanik napada ministra ne zbog toga kako je radio, nego zbog toga što je odgovorio na pitanje novinara", istakla je Mihajlović.

Komentari

Vaš komentar