Mihajlović: Ne sme se dozvoliti da se Srbija vraća u prošlost

Vesti 01. mar. 202110:424 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je danas da je odlučna borba protiv kriminala interes čitavog društva i da se ne sme dozvoliti da se Srbija, koja je krenula putem stabilnosti i razvoja, vraća u prošlost.

Predsednik države nije samo običan političar ili predsednik jedne stranke, već neko ko je izabran glasovima svih građana i koji po Ustavu izražava državno jedinstvo i predstavlja državu, navodi se u pisanoj izjavi Mihajlović.

povezane vesti

To je nešto što svako mora da poštuje, bez obzira na to da li podržava svaki njegov politički potez, da li podržava SNS, da li je imao priliku da sa njim sarađuje, kao što ja s njim radim već 11 godina, ili ga nikad nije sreo, rekla je Mihajlovićeva.

Kao što je važno da se nastavi odlučna borba protiv organizovanog kriminala, da nijedno krivično delo, a posebno ubistva i druga najteža krivična dela, ne ostane neotkriveno i nekažnjeno, smatra Mihajlović, tako je važno da se utvrde i sve činjenice o prisluškivanju predsednika Srbije i praćenju članova njegove porodice.

Važno je da se razotkriju svi oni iz državnog aparata koji su pomagali jednoj od najvećih i najopasnijih kriminalnih grupa, rekla je Mihajlović.

Komentari

Vaš komentar