Mihajlović: Nastavak zloupotrebe teme životne sredine u predizbornoj kampanji

Vesti 11. dec 202115:43 30 komentara
N1/arhiva

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović poručila je da novi pozivi predstavnika Ekološkog ustanka Aleksandra Jovanovića Ćute na nasilnu promenu vlasti predstavljaju nastavak zloupotrebe teme životne sredine u predizbornoj kampanji, saopšteno je iz njenog kabineta.

Ona je ocenila da Jovanović i drugi „takozvani aktivisti prestanu sa pretnjama nasiljem i da svoj program predstave građankama i građanima na izborima“.

„Krijete se iza ekoloških tema, koje su iznad politike, dok istovremeno priznajete da organizujete političke proteste“, rekla je Mihajlović.

Kako je istakla, time što prete nasiljem, blokiraju međunarodni autoput i onemogućavaju normalno funkcionisanje većini građana Srbije i pokazuju da im je jedino stalo do toga da po svaku cenu prikupe političke poene.

„Nećemo sačuvati ni ljude ni životnu sredinu tako što se u Srbiji neće raditi ništa, tako što se neće graditi ni putevi, ni pruge, ni fabrike“, naglasila je Mihajlović, dodajući da borba za zdravu životnu sredinu ne znači zaustavljanje razvoja društva.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare