Mihajlović: I pred Đinđićevo ubistvo su se pričale slične stvari kao danas

Vesti 28. jan 202213:01 > 18:09 57 komentara
N1/arhiva

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović rekla je da su pretnje atentatom na predsednika Aleksandra Vučića direktna pretnja bezbednosti države, kao i da veruje da će službe uspeti da zaštite predsednika.

Ona je u saopštenju navela da „nije bilo davno kada smo izgubili predsednika Vlade (Zoran Đinđić), pred čiji atentat su se pričale slične stvari koje se danas pojavljuju u javnosti“.

„Mislim da je svaka vrsta šala i svega što možemo da čujemo u pojedinim medijima u vezi s pretnjama atentatom na predsednika neozbiljna i neodgovorna. Pričamo o pretnjama predsedniku Srbije, svideo se on nekome ili ne – on je predsednik Republike. To nije samo život Aleksandra Vučića, već predsednika države i pretnje atentatom su pretnja po bezbednost države“, kazala je Mihajlović.

Dodala je da svaka pretnja mora da se ispita i da veruje da će državne službe zaštiti bezbednost predsednika.

Očekuje pobedu na izborima: Ne goji se prase pred Božić

Mihajlović je izjavila i da od narednih izbora očekuje veliku izlaznost i da građani daju podršku politici koju sprovode Vlada Srbije i predsednik Aleksandar Vučić, kao i da očekuje da će on ostati predsednik Srbije.

„Što bi rekli ne goji se prase pred Božić, to znači sve što smo uradili, mi očekujemo da građani u stvari pokažu 3. aprila na izborima, a da nakon toga lepo i polako formiramo Vladu“, kazala je Mihajlović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare