Mediji: Nove dojave o bombama u nekoliko beogradskih srednjih škola

Vesti 18. maj. 202212:24 > 12:2612 komentara
Podeli:
Izvor: N1/Ilustracija

Učenici i zaposleni u nekoliko beogradskih srednjih škola evakuisani su nešto pre 11 časova posle dojava o postavljenim bombama, preneli su mediji.

Po navodima Blica, evakuisane su Medicinska škola na Zvezdari i Srednja tehnička PTT škola na Paliluli, a pojedini mediji su preneli da je zbog dojave o postavljenoj bombi nastava obustavljena i u Visokoj školi elektrotehnike i računarstva.

Povezane vesti

Blic je preneo da su i na bazenu Tašmajdan primili dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi.

Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija, koja se nalazi u ulici Vojvode Stepe u Beogradu potvrdila je na svom sajtu da je dobila dojavu o bombi, a nastava je otkazana.

„Zbog dojave o bombi nastava (predavanja i laboratorijske vežbe) koja je planirana za 18. maja neće biti održana. Detaljnije obaveštenje će biti objavljeno večeras oko 21 čas“, navodi se na sajtu škole.

Radio-televizija Srbije javila je da je Gimnazija „Bora Stanković“ u Nišu dobila oko 9.30 telefonsku prijavu o postavljenoj bombi. Dva sata je trajao kontradiverzioni pregled i ništa nije pronađeno.

Prethodnih dana su anonimne dojave o postavljenim bombama upućene na adrese 173 osnovne i srednje škole u Beogradu kao i većeg broja tržnih centara i javnih ustanova.

Komentari

Vaš komentar