Mediji: Bivši zvaničnik KPS-a koji je pozvan da svedoči u Hagu pronađen mrtav

Vesti 15. jan. 202119:08 > 19:221 komentar
Podeli:
Izvor: N1

Bivši zvaničnik Kosovske policijske službe (KPS) Fadilj Siljevići pronađen je mrtav kod Badovačkog jezera, a to je i zvanično potvrđeno u policiji.

Portparol KPS Bajram Krasnići rekao je da je nešto posle 14:00 časova policija obaveštena o slučaju, odmah izašla na lice mesta, kontaktirala članove porodice te osobe sa inicijalima F.S. i pozvala državnog tužioca i timove hitne medicinske pomoći, prenosi portal KoSSev.

Kako navodi portal, vest je za Gazetu express potvrdio portparol Kosovske policije, Bajram Krasnići.

„Danas, 15. 01. 2021. nešto posle 14:00, policija je obaveštena o slučaju koji se dogodio na putu koji vodi od Mati do jezera Badovac, gde se, kako se sumnjalo, nalazila osoba bez znakova života. Policija je odmah izašla na lice mesta, kontaktirala je članove porodice te osobe i pozvala državnog tužioca i timove hitne medicinske pomoći“, rekao je Krasnići.

Prema njegovim rečima, istražni i forenzički timovi su na mestu događaja.

„Lekari su zaključili na mestu događaja da je telo bez znakova života. Žrtva je F. S, muškarac. Istražni i forenzički timovi i dalje nadgledaju lice mesta. Obavestićemo vas na vreme za nove informacije“, izjavio je Krasnići za Express.

O ovom slučaju je govorio i glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Prištini, Kujtim Muniši (Munishi).

Muniši je nagovestio da je tužilac otišao na mesto događaja da bi video šta se dogodilo.

Inače, Specijalni sud u Hagu je pozvao Siljevićija za svedoka.

Specijalni sud u Hagu je pozvao Siljevićija za svedoka, a njegovo ime je poznato javnosti jer je bio deo javnih optužbi.

Braća Ramadani i Kićina, osuđeni za ubistvo pet članova porodice Hajra 2001. godine optužili su Siljevćija da im je „namestio“ slučaj.

Komentari

Vaš komentar