Mediji: Ana Brnabić izabrana za poverenicu SNS za Beograd

Vesti 17. jul. 202119:46 > 20:0343 komentara
Podeli:
Ana Brnabić
Izvor: Tanjug / Sava Radovanović

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izabrana je za poverenicu Gradskog odbora Beograda Srpske napredne stranke na sastanku proširenog sastava Izvršnog odbora SNS i beogradskih odbora. Kako je javila televizija Pink, Brnabić je "izabrana jednoglasno na sastanku naprednjaka koji se održava u prepunoj Hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu, kome prisustvuje i predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić".

Povezane vesti

Vučić je ranije danas predsedavao sastankom proširenog sastava Izvršnog odbora SNS i stranačkih odbora iz Vojvodine u Hali „Spens“ u Novom Sadu, a sinoć sastankom sa predstavnicima odbora iz centralne Srbije i Kosova i Metohije u Hali „Čair“ u Nišu.

Sastanak u Hali „Ranko Žeravica“ je trajao nešto više od pola sata, a Vučića su ispred Hale sačekali Aleksandar Šapić i predsednik IO SNS Darko Glišić, javlja reporterka N1.

Podsetimo, sva tri skupa nisu bila ni najavljena, niti su prisustvovali mediji.

Izvor : N1

Kao i posle jučerašnjeg skupa u Nišu, informacije sa večerašnjeg skupa u Beogradu objavljene su preko TV Pink.

Prema nekim navodima, sledeći sastanak je zakazan za oktobar.

Svi članovi koji su izašli sa sastanka u Hali „Ranko žeravica“ su bili vrlo zadovoljni, i rekli su da je bilo „super“. Međutim, pre samog sastanka smo pokušali da razgovaramo sa nekima od njih, ali niko od njih nije bio raspoložen za izjave, javlja reporterka N1.

Komentari

Vaš komentar