Marković Palma zove Đilasa i Tepić na TV duel: Bilo kada na bilo kojoj TV

Vesti 18. maj. 202116:5995 komentara
Podeli:
dragan marković palma dragan đilas marinika tepić
Izvor: N1

Predsednik Skupštine Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je predsednika i potpredsednicu Stranke slobode i pravde (SSP), Dragana Đilasa i Mariniku Tepić, na televizijski duel zbog kako je rekao, "laži" koje su o njemu izneli u vezi s navodnim podvodjenjem maloletnica. 

Marković je u pisanoj izjavi naveo da duel može biti „bilo kada na bilo kojoj televiziji“ i dodao da je njegov jedini uslov da u toj emisiji učestvuje i Đilas, koga je optužio da stoji iza „prljave kampanje blaćenja“.

Povezane vesti

„Oni sve vreme lažu svesno da bi skrenuli pažnju sa istine o njihovoj pljački Srbije, da bi skrenuli pažnju sa istine da je Dragan Đilas čovek koji je sklon porodičnom nasilju, zato čitavu aferu vode isključivo gnusnim lažima i isključivo preko medija ignorišući institucije države Srbije“, naveo je predsednik Skupštine Jagodine.

Pozivajući se na izjave svedoka, potpredsednica SSP iznela je prethodnih nedelja informacije o navodnom podvođenju maloletnica u Jagodini za šta je kao organizatora, optužila Dragana Markovića Palmu.

Komentari

Vaš komentar