Malovićeva, na pominjanje Vučićevog sina, Obradoviću poručila „bedo fašistička“

Vesti 11. feb 202118:07 > 18:09 108 komentara
N1

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović kaže da se prava istina o tome ko stoji iza uhapšene kriminalne grupe Veljka Belivuka krije u vrhu Srpske napredne stranke, jer ih je ta stranka "po dolasku na vlast instalirala na važne pozicije u policijskim i kriminalnim strukturama", a tokom konferencije za novinare spomenuo je i sina predsednika Aleksandra Vučića, na šta je reagovala Vladanka Malović, šefica informativne službe SNS-a, preko zvaničnog naloga stranke. 

U svom obraćanju na konferenciji za novinare, Obradović je pominjao da je sin predsednika Aleksandra Vučića više puta viđen u društvu ljudi iz Belivukove grupe, o čemu, kako je rekao, svedoče fotografije koje su mediji objavljivali.

Povezano:

Zbog toga je na Tviter profilu Srpske napredne stranke, reagovala lično Vladanka Malović, šefica informativne službe SNS-a.

„Tvoju decu Boško Obradoviću niko ne pominje, niti zna kako se zovu, ni koliko godina imaju. A to šta sve lažeš o Danilu je poseban nivo i političkog i ljudskog mulja u kom smrdiš, bedo fašistička. Vladanka“, napisala je šefica informativne službe naprednjaka.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare