Malom Gavrilu potreban novac do kraja maja, nedostaje još 840.000 evra

Vesti 16. maj. 202121:32 > 21:337 komentara
Podeli:
Izvor: Budi human

Gavrilova majka Nevena Đurđević kaže da je do sada prikupljeno 1,66 miliona evra, ali da fali još 840 hiljada, prenosi RTS.

„To je zaista velika suma koja nedostaje, ali se nadamo da ćemo uz pomoć humanih i dobrih ljudi, uspeti da prikupimo i taj deo novca“, navela je Gavrilova majka, prenosi RTS.

Nevena je rekla da su dobili poziv iz bolnice u Budimpešti i potrebno je da do kraja maja imaju novac na računu da bi Gavrilo mogao da ode i da bi u junu primio terapiju.

Povezane vesti

„Gavrilo je u ovom trenutku stabilno, mi strahujemo da se njegovo stanje ne pogorša. Za sada je taj akt gutanja dobar, mada to ne znači da će biti dobar kroz nedeljuju, dve. To je kod ove bolesti nepredvidivo. Nadamo se da će ostati stabilno do primanja terapije. Mi strahujemo da će se njegovo stanje pogoršati, a da nećemo uspeti da prikupimo novac“, navela je Nevena Đurđević.

Da bi ovaj mali borac mogao da izađe na teren i da svoj prvi koš, podršku mu pružaju i majstori košarke.

„Jedan mali dečak vodi bitku za život, ne može sam, ali zato ima nas. Za Gavrilovo ozdravljenje pošalji 973 na 3030“, poručio je svima Bogdan Bogdanović.

I Boban Marjanović pozvao je da se pomogne malom Gavrilu, da ima bezbrižno i srećno detinjstvo.

Gavrilo Đurđević je rođen 7. septembra 2020. godine, a tri meseca posle rođenja konstatovano je da ima retku neuromišićnu bolest SMA 1 (spinalna mišićna atrofija tip 1), a na koje još načine možete pomoći Gavrilu pročitajte OVDE.

Komentari

Vaš komentar