Majka od 2019. ništa ne zna o nestalom sinu: Pokazivanje fotografija monstruozno

Vesti 20. jul 202119:23 > 19:39 25 komentara

Majka Gorana Mihajlovića, koji je nestao u aprilu 2019. godine, misli da se naslovna strana sa gnusnom porukom "Mama, koljemo ti sina" odnosi na nju. Sanja Mihajlović za N1 opisuje kroz šta je sve prošla dve godine i kaže da i dalje ništa ne zna o nestanku svog sina. "Ako je ubijen, ne treba to da saznam preko televizije, to treba da mi kaže policija", kaže Goranova majka.

Sanjin sin nestao je 1. aprila 2019. godine. Nestanak prijavljuju tek nakon sedam dana i policiji predaju snimke na kojima se vidi sa kim se Goran viđa neposredno pred nestanak. Od tada počinje Sanjin svakodnevni kontakt sa policijom

„Do danas nemamo nikakvu konkretnu informaciju“, kaže Sanja Mihajlović.

N1: Prošle su dve godine, gde čujete njegovo ime prvi put?

Povezane vesti:

„Prvi put čujemo njegovo ime kada je zamenik načelnika Pušica objavio listu imena nestalih u emisiji Hit tvit , to je lista koju povezuju sa Veljom Nevoljom. Meni je bilo strašno, niko nas nije pitao da li može, niti nas je nas obavestiio da on ima veze sa Veljom Nevoljom“, dodaje ona.

Goranova majka tvrdi da je sve dokaze koje je pronašla predala policiji i ne krije sa kim je njen sin bio u komunikaciji.

„Meni je, na primer, poveznica sa Veljom Nevoljom taj Filip Golubović, čiji je brat Željko Golubović visokopozicioniran kavčanin i moj sin je bio u kontaktu sa njim“, kaže Sanja Mihajlović.

Tražila je Sanja Mihajlović još 2019. godine odobrenje da se obrati novinarima, ali policija to nije dozvoljalavala. Uprkos tome, Sanja piše pojedinim medijima, nije dobila odgovor, ali na kraju prvo saznanje ipak dobija preko medija.

N1: U martu prvi put, kao i ostali građani, gledate fotografije koje su nastajale u tom klanu. Kako ste se tada osećali?

„Kako može da se oseća roditelj kad ne zna gde mu je dete, katastrofa, strašno, ne smete ni da pomislite šta se desilo vašem detetu ako je zaista deo toga i ako se zamerio. Neljudski, monstruozno, ne znam čemu služi i koja je svrha objavljivanja svega toga. Da je nekome zaista žao, kroz šta sve mi prolazimo, ne bi se tako ponašali i ne bi toliko potencirali te slike u javnosti. Uvređeni smo“, dodaje majka.

Posle naslovnih strana, Sanja ima samo jedno pitanje.

„Šta to znači sad, da li se to upućuje poruka nekoj od majki, da li se na ovaj način zastrašujem ja, šta to znači, ali opet ne interesuje me. Ja sam majka i ovo je moj posao“, poručuje.

N1: Jel se ne plašite?

„Čega da se plašim, zamislite činjenicu da vam nema deteta skoro 28 meseci i da svakodnevno proživljavate pakao pogotovo posle snimaka. I čega ja da se plašim, činjenica je da ne znam ako je moj sin skončao na koji se način to desilo. Ne, ne plašim se“, dodaje.

Sanja Mihajlović tvrdi da predmet o nestanku njenog sina nije predat tužilaštvu 20 meseci, da ljudi koji su bili u kontaktu sa njenim sinom nisu saslušani, da ni jednom do sada nije dobila informacije od policije koju posećuje jednom nedeljno. Nije dobila pomoć ni od direktora BIA Bratislava Gašića sa kojim je razgovarala, sve se uvek svodilo na to da ona svaki put iznova bude saslušavana.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare