Majka Nenada Kulačina napadnuta u Boru

Vesti 04. okt 202115:07 29 komentara
Nova.rs/Nemanja Jovanović

Novinar i autor emisije “Dobar loš zao” Nenad Kulačin rekao je da je prethodnog dana lokalni funkcioner SNS iz Bora Dragan Đurić vređao njegovu majku i poručivao joj da bi njenog sina trebalo obesiti.

Kako piše Nova.rs, hajka u režimskim medijima protiv autora emisije „Dobar loš zao“ ne prestaje od trenutka kad je pisac i voditelj Marko Vidojković opsovao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Uz psovke i uvrede, na koje su, kako kaže Kulačin, odavno oguglali, njih dvojica se susreću sa pretnjama da će „biti zaklani“ i „dobiti metak u čelo“.

“Moja majka sinoć bila u Boru u poseti kod svoje prije. Kasnije je došao čovek po imenu Dragan Đurić, poznatiji kao Gaša. Prema mojim informacijama, u pitanju je član SNS. On je odmah krenuo da napada moju majku. Rekao je da bi njenog sina trebalo da obese”, prepričava Kulačin.

Zbog ovih reči, Kulačin kaže da se njegova majka veoma uznemirila, te da je zamolila brata svoje prije da je isprati do kuće.

“Taj Dragan Đurić je nastavio da priča nešto, ali ona više nije slušala šta je govorio. Ona nije htela da javi meni i mojoj braći šta se dogodilo, jer se plašila naše reakcije. Tek mi jutros to javila. Bila je vidno potrešena”, kaže Kulačin i dodaje da se prvi put u životu oseća uznemireno.

“Posle svega što sam doživeo, prvi put sam se osetio jako uznemireno i loše. Definitivno ovo nije samo zemlja za njihovu decu, već i za njihove roditelje. Pri tom, moja majka apsolutno nije upoznata do detalja sa onim čime se ja bavim i ne zanima je politika. Ona nema gde da gleda našu emisiju, niti ima internet, niti SBB. Ona zna samo ono što joj ljudi kažu o meni. Uplašio sam se, jer je dovoljno da neko krene na nju, a ona ima 78 godina, može da padne i da je više nema”, poručuje on.

Kulačin je rekao da je jasno da ovaj incident povezan sa hajkom koja se u režimskim medijima vodi protiv njega i njegovog kolege Marka Vidojkovića.

“Međutim, ja ovo ne povezujem samo sa tim horskim arlaukanjem na Marka i mene, već i sa time da je zemenik javnog tužioca odbacio našu prijavu protiv Aleksandra Šapića, iako je pretio da će da nam iščupa srce. Mi smo rekli da se osećamo ugroženi, jer se plašimo da to što oni rade može da dovede upravo do ovakvih situacija – da se osokole razne budale i da krenu na nas. Ovakve stvari ne sme da se guraju pod tepih. Ovde se ne radi uvreda, to je u redu i to trpimo, ali ovakvi napadi i pretnje moraju da se zaustave. U suprotnom, ne znam šta će da se desi”, zaključuje Kulačin.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare