Maja Žeželj: Lažan i neistinit članak, upozorenje – ne nasedajte na prevaru

Vesti 11. jan. 202118:2610 komentara
Podeli:
N1

Nedavno je na jednom sajtu (boriskolontoran.gitlab.io/top/) izašao članak pod veoma provokativnim naslovom: Kako su lekari želeći zaraditi gotovo doveli do smrti Maje Žeželj, iskoristivši bolest slavne voditeljke i gde se promoviše neki preparat. Maja Žeželj navodi da je članak neistinit i lažan i upozorava javnost da ne nasedne na prevaru.

„Članak je potpuno neistinit i predstavlja informaciju sa lažnim sadržajem, počevši od toga da niko nikada sa mnom nije razgovarao na tu temu, pa do bolesti koju se navodi da sam je imala, a pogotovo da sam bila žrtva organizovane medicinske prevare, te da sam davala nekakav novac, odnosno da su lekari koji su me lečili uhapšeni i slično. Da bi sve bilo verodostojnije, zlouptrebljena je moja slika, navodni odgovori čitaocima i slično“, kaže Maja Žeželj.

Ona navodi da je tim člankom zloupotrebljeno njeno ime i status novinara i voditelja, kao osobe koja je poznata široj javnosti, da bi se drugim osobama prodao nekakav preparat, odnosno, kako navodi, da bi se druge osobe prevarile, držeći ih u zabludi opisom iz članka i povezivanjem sa mnom.

„S obzirom da je navedeni članak, njegov opis i njegovi navodi u potpunosti neistinit i lažan i nema nikakve veze sa mnom, obaveštavam javnost da ne nasedne na prevaru, takođe obaveštavam javnost, a s obzirom da je moje ime zloupotrebljeno i da mi je naneta šteta, da će advokati koje sam angažovala podneti krivičnu prijavu i građansku tužbu i obavestiti sve portale i sajtove da obustave objavljivanje ovog teksta lažnog i neistinitog“, navela je Maja Žeželj.

Komentari

Vaš komentar